• Inschrijven

Inschrijven

BinckBank Dam tot Dam FietsClassic 22 september
Inschrijven

Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic! Je kan bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km. De start en finish zijn op de Dam in Amsterdam, voor het Koninklijk Paleis. Vanaf daar pak je meteen een uniek stuk van de route: via de Nieuwmarkt over afgesloten wegen naar de befaamde IJtunnel. Vervolgens brengen de verschillende routes je langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Ilpendam Schoorldam, Monnickendam en Volendam.

  • Fiets langs bijzondere bezienswaardigheden
  • Voel je fit én energieker door lekker te fietsen
  • 40, 60, 85, 105, 150 km
  • Fiets langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen
  • Geschikt voor elk niveau

Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen

Fiets jij met ons mee op zondag 22 september?

Let op: er is geen na-inschrijving, inschrijven op de Dam is dus niet mogelijk!

Extra's bij inschrijven

   
Medaille inleg € 5,50
Donatie aan Longfonds* € 25,-
Le Champion lid worden € 32,-
Bekijk hier alle extra’s  

 

* Fiets mee voor het Longfonds!

Voor €25 bovenop het reguliere inschrijfgeld fiets je mee voor het Longfonds.
De lucht die je inademt is vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Ongezonde lucht veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD.
Bij kinderen schaadt het de ontwikkeling van hun longen en hersenen, waar ze altijd last van houden. Het Longfonds vindt dat niemand ziek mag worden van de lucht die zij inademen. Vind jij dat ook? Fiets dan mee voor het Longfonds. Als dank ontvang je een speciaal Longfonds T-shirt en word je bij aankomst en vertrek in de watten gelegd met een kopje koffie/ thee bij de stand van het Longfonds.

Fiets mee op 22 september!

Verzeker jezelf van een startbewijs en beleef een onvergetelijke ervaring! Kies in de inschrijfmodule of je je individueel of als groep inschrijft, de afstand en of jij een donatie wilt doen aan het Longfonds. Nadat je alles hebt ingevuld, kun je jouw inschrijving voldoen door middel van verschillende betaalwijze. Daarna kan jouw voorbereiding voor de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic beginnen! Ben jij alvast benieuwd naar de starttijden? Voor de 40, 60, 85, 105 en 150 km gelden verschillende starttijden afhankelijk van jouw inschrijving. Kijk hier voor de indeling van de starttijden.