• Inschrijven

Inschrijven

BinckBank Dam tot Dam FietsClassic 20 september 2020
Schrijf je in

Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic! Je kan bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km. De start en finish zijn op de Dam in Amsterdam, voor het Koninklijk Paleis. Vanaf daar pak je meteen een uniek stuk van de route: via de Nieuwmarkt over afgesloten wegen naar de befaamde IJtunnel. Vervolgens brengen de verschillende routes je langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Ilpendam Schoorldam, Monnickendam en Volendam.

  • Fiets langs bijzondere bezienswaardigheden
  • Voel je fit én energieker door lekker te fietsen
  • 40, 60, 85, 105, 150 km
  • Fiets langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen
  • Geschikt voor elk niveau

Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen

Fiets jij met ons mee op zondag 20 september 2020?

Let op: er is geen na-inschrijving, inschrijven op de Dam is dus niet mogelijk!

 

 

 

Extra's bij inschrijven

   
Medaille inleg € 5,50
Donatie aan Longfonds* € 25,-
Le Champion lid worden € 32,-
Bekijk hier alle extra’s  

 

 

 

 

 

* Fiets mee voor het Longfonds!

Elke dag haal je 20.000 keer adem. Bij een sportieve prestatie, zoals fietsen, is dat nog veel meer! Dan is het extra belangrijk dat de lucht die je inademt gezond is. Helaas is de lucht die we in Nederland inademen vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Ongezonde lucht veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD. Elk jaar overlijden in ons land 12.000 mensen vroegtijdig door ongezonde lucht. Het Longfonds vindt dat niemand ziek mag worden van de lucht die hij inademt.

Kom in actie!
De lucht in Nederland moet gezonder! Vind jij dat ook? Dat kan met een persoonlijke actiepagina van het Longfonds. Laat zien dat jij gezonde lucht belangrijk, maak hier jouw actiepagina aan en moedig je vrienden, familie en collega’s aan je te sponsoren!

 

 

 

 

Fiets mee op 22 september!

Verzeker jezelf van een startbewijs en beleef een onvergetelijke ervaring! Kies in de inschrijfmodule of je je individueel of als groep inschrijft, de afstand en of jij een donatie wilt doen aan het Longfonds. Nadat je alles hebt ingevuld, kun je jouw inschrijving voldoen door middel van verschillende iDeal of Creditcard. Betaling per factuur is mogelijk, maar deze optie is alleen mogelijk op aanvraag. Daarna kan jouw voorbereiding voor de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic beginnen! Ben jij alvast benieuwd naar de starttijden? Voor de 40, 60, 85, 105 en 150 km gelden verschillende starttijden afhankelijk van jouw inschrijving. Kijk hier voor de indeling van de starttijden.