Tarieven

De start en finish van de BinckBank Dam tot Dam Fietsclassic zijn voor alle afstanden naast het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. Dit plein, wat stamt uit de 12e eeuw, wordt omgetoverd tot een sfeervolle start/finish locatie. Dat wil jij toch niet missen

TarievenEarly birdLate bird 
40 km
(Longfonds route)
€ 13,95€ 16
60 km€ 13,95€ 16
85 km€ 15,95€ 18
105 km€ 16,95€ 20
150 km€ 16,95€ 20

De early bird tarieven gelden t/m 7 september en de late bird tarieven gelden van 8 t/m 17 september.

Le Champion-/NTFU-leden ontvangen € 3,- korting op het inschrijfgeld.

Let op: er is geen na-inschrijving, inschrijven op de Dam is dus niet mogelijk!

 

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

  • Voor de start
    Startbewijs, stempelkaart en een digitaal programmaboekje.
  • Onderweg
    Toegang tot de IJtunnel, uitgebreide verzorging bij verzorgingsposten, foto- en videoservice, medische voorzieningen, technische ondersteuning onderweg en volledig uitgepijlde routes.
  • Na de finish
    Fraaie medaille en een unieke herinnering bij de finish.

Extra opties

Medaille inleg€ 5,50

 

Fiets mee voor het Longfonds!
Voor €25 bovenop het reguliere inschrijfgeld fiets je mee voor het Longfonds. Het Longfonds in het goede doel van de BinckBank Dam tot Dam Fietsclassic. 

De lucht die je inademt is vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Ongezonde lucht veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD. Bij kinderen schaadt het de ontwikkeling van hun longen en hersenen, waar ze altijd last van houden. Het Longfonds vindt dat niemand ziek mag worden van de lucht die zij inademen. Vind jij dat ook? Fiets dan mee voor het Longfonds. Als dank ontvang je een speciaal Longfonds T-shirt en word je bij aankomst en vertrek in de watten gelegd met een kopje koffie/ thee bij de stand van het Longfonds.