• Nieuws
  • Tóch een fietstocht van Dam tot Dam!

Tóch een fietstocht van Dam tot Dam!

We fietsen toch nog van Dam tot Dam dit jaar! Op zondag 20 september maken we een prachtige fietstocht van Dam tot Dam, van Schoorldam naar Schoorldam om precies te zijn. Kies voor 50 of 100 km en geniet van de rust en ruimte in het noorden van Noord-Holland. Er zijn slechts 250 startbewijzen beschikbaar voor deze eenmalige toertocht, dus schrijf je nu in!

Helaas moesten we dit jaar de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic afgelasten. We kunnen niet samen genieten van het grootse fietsfeest op de Dam in Amsterdam en de unieke passage door de IJtunnel, maar we kunnen nog wel samen van Dam tot Dam fietsen. Dat willen we dus ook graag doen, alleen wel in een kleine setting, met deze Dam tot Dam Fietstocht vanuit Schoorldam. Om de spreiding van deelnemers zo goed mogelijk te waarborgen houden we vijf tijdvakken aan waarin je kunt starten. Bij je inschrijving kies je zelf in welk tijdvak je start.

Lees meer over de Dam tot Dam Fietstocht op deze pagina en schrijf je snel in! We zien je zondag 20 september in Schoorldam.